آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی

خرید تضمینی گندم به مرز 10 میلیون تُن رسید

خرید تضمینی گندم به مرز 10 میلیون تُن رسید مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه تا ۷ صبح امروز، ۹ میلیون و ۸۷۰ هزار تُن گندم از کشاورزان ۳۱ استان خریداری شده است و یک قدم تا ۱۰ میلیون تُن فاصله داریم، گفت: ۴۶ درصد این میزان خرید در ۴ استان خوزستان، کردستان، فارس و کرمانشاه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید سعید راد با اشاره به رشد 42 درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به سال گذشته و رشد 116 درصدی آن نسبت به سال 1400، افزود: استان‌های خوزستان، کردستان، فارس، کرمانشاه، آذربایجان غربی، گلستان، لرستان، همدان، خراسان رضوی و زنجان از جمله استان‌هایی هستند که بیشترین میزان خرید گندم را در سال جاری داشته‌اند.

وی با اشاره به رشد خرید تضمینی گندم در استان‌های مختلف، اظهار کرد: استان‌ بوشهر با 475، یزد با 463، کهگیلویه و بویراحمد با 140، اصفهان با 114، البرز با 112، فارس با 104، چهارمحال و بختیاری با 89، ایلام با 83، لرستان با 80 و سیستان و بلوچستان با 79 درصد از بالاترین رشد خرید تضمینی این محصول در سال جاری، نسبت به سال گذشته برخوردار بوده‌اند.

راد با بیان اینکه تاکنون 62 هزار میلیارد تومان و به عبارتی، 42 درصد از پول گندم‌های خریداری شده به کشاورزان پرداخت شده است، تصریح کرد: با دستور رئیس محترم جمهوری به سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت، باقی‌مانده پول گندمکاران از محل تبصره 14 به کشاورزان پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به رشد 3 برابری قیمت خرید تضمینی گندم در 3 سال اخیر، اظهار کرد: در سال 1400، میزان پول گندم‌های خریداری شده، 22 هزار میلیارد تومان بود که در سال 1401 با رشدی مطلوب به 83 هزار میلیارد تومان رسید اما در سال جاری، این مبلغ از 150 هزار میلیارد تومان نیز فراتر خواهد رفت.

راد با بیان اینکه 8 هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران از محل منابع تسهیلات بانکی، تأمین و به‌ زودی به این عزیزان پرداخت می‌شود، تصریح کرد: تأخیر در پرداخت پول گندمکاران در تمامی سال‌ها وجود داشته است اما کشاورزان با اطمینانی که به دولت دارند، گندم خود را به مراکز خرید تحویل داده‌اند و ما نیز به صورت تمام‌وقت، پیگیر تأمین مابقی طلب گندمکاران هستیم تا باقی‌مانده پول این عزیزان را پرداخت کنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی دستور مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده بهینه از منابع دیم، به همکاری با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، اشاره و خاطرنشان کرد: لطف خداوند در بارندگی‌های خوب امسال، منابع تغذیه‌ای مناسب از جمله ارائه مناسب کود فسفاته و پتاسه و آموزش‌های ترویجی زراعت در استان‌ها از جمله علل افزایش میزان تولید و خرید تضمینی گندم در سال جاری بوده که افزایش قابل توجه برداشت گندم در هر هکتار را سبب شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار